Facebook-arviot:
Tähti
Google-arviot: 4,4/5
Lainalaatikko

Yritysmuutto kokonaispalveluna

Vuosien kokemuksella hoidamme ammattitaidolla kaiken kokoiset yritys- ja toimistomuutot. Oli kyse pienen tai suuren organisaation muutosta, muuttokokonaisuus suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kokonaisvaltaiseen yritysmuuttopalveluumme kuuluvat mm tilasuunnittelu, projektihallinta ja logistinen ohjaus, kalusteasennukset ja muuttopalvelut, sekä varastointi ja kierrätys.

Pyydä maksuton arviokäynti

Hyvä suunnittelu on toimistomuutossakin onnistumisen edellytys

Muuttopalvelumme asiantuntijat kartoittavat tilanteen haastattelemalla yrityksen avainhenkilöitä ja tarvittaessa vaikka koko henkilökuntaa. Näin syntyy riittävä kokonaiskuva hankkeen onnistuneelle toteutukselle siten, että mahdolliset haitat ja viivytykset yrityksen toiminnassa minimoidaan.

Käytännön suunnittelu jatkuu kalusteiden inventoinnilla. Muuttokohteen pohjakuvien laadinnan yhteydessä arvioidaan kalusteiden soveltuvuus uusiin tiloihin, sekä selvitetään mahdollisten uushankintojen tarve.

Kartoituksessa havaitut uudet hankintatarpeet voidaan kilpailuttaa osana projektia. Pohjakuvia suunniteltaessa määritellään muuttokohteeseen myös haluttu sisustusilme.

Remontoitavissa kohteissa palvelumme kattaa myös mahdollisesti tarvittavien viranomaislupien hankinnan, sekä remontin valvonnan.

Hyvin suunniteltu on vielä kokonaan tekemättä: Muutto

Viivästysten ja yllätysten välttäminen edellyttää tiivistä yhteistyötä projektijohdolta. Nimettyjen vastuuhenkilöiden palavereissa käydään ennalta tarkasti läpi toteutuksen aikataulujen lisäksi ennakkovalmistelut sekä projektinaikainen vastuunjako.

Asiantuntijamme huolehtivat ajoissa kohteiden kulkuväylien, hissien ja muiden vahingoille alttiiden rakenteiden ja seinäpintojen asianmukaisesta suojauksesta.

Suunnitelman mukainen kalusteiden purkaminen kuljetuskuntoon ja niiden sijoittelu varsinaista siirtoa varten on edellytys sujuvalle ja nopealle muuttotapahtumalle.

Kalusteiden kokoaminen ja paikalleenasennus kohteen tiloissa toteutetaan pohjakuvien mukaisesta ja saatetaan viivytyksettä tuotantokäyttöön.

Muuton yhteydessä tarpeettomaksi jäänyt irtain ja materiaalit lajitellaan asianmukaisesti kierrätyksen edellyttämällä tavalla ja toimitetaan sen jälkeen jatkokäsittelyyn.

Pyydä muuttotarjous
Muuttopalvelu palveluksessasi ympäri Suomea

Lainalaatikko tarjoaa ammattitaitoista muuttopalvelua sekä vuokraa ekologiset ja kestävät muuttolaatikot Helsingin, Tampereen ja Turun lisäksi 12 muulla paikkakunnalla.

Pyydä muuttotarjous