Facebook-arviot:
Tähti
Google-arviot: 4,4/5
Lainalaatikko

Suojaus- ja pakkaustarvikkeet

Huolellisella pakkaamisella ja oikeilla tarvikkeilla varmistat, että tavarasi siirtyvät uuteen kotiin ehjinä ja hyvässä järjestyksessä. Hyvin pakattu on puoliksi tehty! Meiltä löydät kattavan valikoiman erilaisia pakkaustarvikkeita.

Irtaimiston suojaamiseen kannattaa panostaa. Mikään ei harmita muuton jälkeen, niin kuin haljennut perintömaljakko tai naarmuinen ruokapöytä.

Tilaa pakkaus- ja suojaustarvikkeita

Pienesineiden ja astioiden suojaus

Pienesineet voi suojata esimerkiksi kuplamuovilla, silkkipaperilla tai pakkauspaperilla. Pöydät, lipastot ja vastaavat pinnat kuplamuovilla tai kiristekalvolla.

Astiat suojataan pakkauspaperilla tai silkkipaperilla. Käyttämällä suojauspaperia sanomalehden sijasta, helpotat purku-urakkaa. Astioita ei tarvitse pestä ja ne voi nostaa suoraan kaappiin. Myös kädet pysyvät puhtaana eikä painomustetahroja ilmesty muuallekaan.

Lattioiden suojaaminen

Lattiapintojen naarmuuntumisen ehkäisemisesi on saatavilla aaltopahvia tai lattiansuojapahvia metritavarana. Saat juuri sen metrimäärän pahvia kuin tarvitset. Muistathan varmistaa ennen aaltopahvin levittämistä, ettei lattioille ole jäänyt kiviä tai muuta terävää, joka pahvin alle jäädessään naarmuttaisi lattiaa.

Mattosukka suojaa matot

Mattosukalla suojaat matot, jotka siirtyvät näin uuteen kotiisi hyvin suojattuina ja pysyvät puhtaina. Jos jätät mattoja varastoon odottamaan sopivaa ajankohtaa sisustamiselle, ne pysyvät siisteinä muiden tavaroiden joukossa.

Suojapussi sohvalle

Sohvat ja patjat suojataan kestävillä muovisilla pusseilla, joita löytyy valikoimastamme useampaa eri kokoa. Suojapusseilla patjat ja sohvat pysyvät kuivina ja puhtaina ulkona sekä muuttoauton tavaratilassa.

Pukulaatikko henkarivaatteiden siirtoon

Henkarivaatteet kulkevat kätevästi pukulaatikoissa roikkuen. Vaatteet siirtyvät henkareineen rypistymättä ja vaivattomasti vanhasta asunnosta uuteen.

Pahvilaatikot

Muovisten muuttolaatikoiden lisäksi valikoimistamme löytyy myös pahvilaatikoita. Pahvilaatikkomme soveltuvat erinomaisesti silloin, kun tavaroita täytyy varastoida pidempään tai siirtää esim. kierrätettäväksi eteenpäin. Kantokahvoilla varustetut kätevänkokoiset laatikot on helppo koota ja kasata.

Muut muuttovälineet

Muuttotarroilla merkitset laatikoiden sisältöä ja sijoituspaikkaa uudessa asunnossa, esimerkiksi ”keittiö”, ”särkyvää” tai ”kaukosäädin”.

Jätesäkki soveltuu hyvin peittojen, tyynyjen ja vaikkapa pehmolelujen kuljetukseen. Tietysti myös muutossa syntyvä roska tarvitsee jätesäkkiä. Meiltä myös monikäyttöiset pakkaus- ja maalarinteipit!

Tilaa pakkaus- ja suojaustarvikkeita

Pyydä muuttotarjous
Muuttopalvelu palveluksessasi ympäri Suomea

Lainalaatikko tarjoaa ammattitaitoista muuttopalvelua sekä vuokraa ekologiset ja kestävät muuttolaatikot Helsingin, Tampereen ja Turun lisäksi 12 muulla paikkakunnalla.

Pyydä muuttotarjous