In English
myynti@lainalaatikko.fi
(09) 5 123 123
Facebook-arviot:
Google-arviot: 4,4/5
Valikko

Muuttovälineet yhdestä paikasta

Oikeilla muuttovälineillä ja tarvikkeilla muutto sujuu nopeasti ja tehokkaasti. Säästät aikaa ja vaivaa, lopulta myös rahaa.

Sääli muuttotalkoisiin pakotettujen selkää ja vuokraa edulliset nokkakärryt. Tukevilla nokkakärryillämme siirtyy näppärästi niin laatikkopinot kuin pesukoneetkin.

Nokkakärryt

Tarvitsetko välineet pianon tai suuren kaapin siirtämiseen? Kätevillä pianovaljaillamme siirtyy piano tai painava kaappi kerroksesta toiseen. Pianovajaamme sisältävät valjaat kahdelle kantajalle.

Yritysmuuttoihin tarjoamme vuokralle rullakoita, datakaappeja, sekä lukittavia laatikoita.

Jos muuttoapu löytyy omasta takaa, saat vuokrattua meiltä tilavan muuttoauton kattavalla varustuksella. Meiltä löytyy vuokralle pakettiautoja ja kuorma-autoja. Kaikissa vuokra-autoissamme on perälautanostin.

Meiltä vuokralle vaihtolava pääkaupunkiseudulla pihatalkoisiin, remontteihin tms. Toimitamme lavan sovittuna päivänä ja hoidamme poisnoudon sekä jätteen kierrätyksen.

Tilaa muuttovälineet tästä

Muuttopalvelu palveluksessasi ympäri Suomea

Lainalaatikko tarjoaa ammattitaitoista muuttopalvelua sekä vuokraa ekologiset ja kestävät muuttolaatikot Helsingin, Tampereen ja Turun lisäksi 12 muulla paikkakunnalla.

Pyydä muuttotarjous