Facebook-arviot:
Tähti
Google-arviot: 4,4/5
Lainalaatikko

Muuttovälineet yhdestä paikasta

Oikeilla muuttovälineillä ja tarvikkeilla muutto sujuu nopeasti ja tehokkaasti. Säästät aikaa ja vaivaa, lopulta myös rahaa.

Tilaa muuttovälineet tästä

Sääli muuttotalkoisiin osallistuvien selkää ja vuokraa edulliset nokkakärryt. Tukevilla nokkakärryillämme siirtyy näppärästi niin laatikkopinot kuin pesukoneetkin.

Nokkakärryt

Tarvitsetko välineet pianon tai suuren kaapin siirtämiseen? Kätevillä pianovaljaillamme siirtyy piano tai painava kaappi kerroksesta toiseen. Pianovajaamme sisältävät valjaat kahdelle kantajalle.

Yritysmuuttoihin ja kaiken kokoisiin toimistomuuttoihin valikoimistamme löytyy vuokralle rullakoita, datakaappeja, sekä lukittavia laatikoita. Kysy tarjous!

Jos muuttoapua löytyy omasta takaa, saat vuokrattua meiltä tilavan muuttoauton kattavalla varustuksella. Meiltä löytyy vuokralle pakettiautoja ja kuorma-autoja. Kaikissa vuokra-autoissamme on perälautanostin, joka helpottaa kuorman lastausta ja purkua.

Meiltä vuokralle vaihtolava pääkaupunkiseudulla pihatalkoisiin, remontteihin tms. Toimitamme lavan sovittuna päivänä ja hoidamme poisnoudon sekä jätteen kierrätyksen.

Tilaa muuttovälineet tästä

Ammattilaisen muuttovälineet

Pyydä muuttotarjous
Muuttopalvelu palveluksessasi ympäri Suomea

Lainalaatikko tarjoaa ammattitaitoista muuttopalvelua sekä vuokraa ekologiset ja kestävät muuttolaatikot Helsingin, Tampereen ja Turun lisäksi 12 muulla paikkakunnalla.

Pyydä muuttotarjous