Facebook-arviot:
Tähti
Google-arviot: 4,4/5
Lainalaatikko

Kestävät ja edulliset muuttolaatikot

Vuokraa meiltä edulliset, puhtaat, ekologiset, kestävät ja kierrätettävät muuttolaatikot. Vaivattomasti siirreltävissä ja pinottavissa muuttolaatikoissa tavarat säilyvät ehjinä ja pakkaus on helppoa.

Muuttolaatikot edullisesti kotiin toimitettuna viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksestasi. Laatikoita on helppo noutaa myös itse suoraan noutovarastoltamme ilman ennakkovarausta. Paikkakunnalta toiselle muuttaessasi voit palauttaa laatikot uuden kotipaikkasi lähimpään toimipisteeseen.

Tilaa muuttolaatikot

Nouda ilman varausta

Muuttolaatikko

Suosituin muuttolaatikko (sankalaatikko, L2-laatikko) on tilavuudeltaan n. 60 litraa ja muuttolaatikon sisämitat ovat 56 x 35 x 29 cm ja ulkomitat ovat 64 x 44 x 31 cm.

Muuttolaatikoiden hinta

Laatikoiden päivävuokra määräytyy sen toimipisteen mukaan mistä ne on vuokrattu. Laske muuttolaatikoille hinta valitsemalla oma toimipisteesi tilauslomakkeella.

Päivävuokra = vuokraa tänään ja palauta huomenna = 2 vuokrapäivää.
Laatikoille ei tarvitse sopia etukäteen palautuspäivää, vaan voit pitää ne vuokralla juuri niin kauan kuin on tarpeellista. Laatikoiden vuokra veloitetaan kertyneiden vuokrauspäivien mukaan. Vuokrapäivien lasku alkaa laatikoiden vuokrauspäivästä ja päättyy laatikoiden palautuspäivään.

Muuttolaatikoiden palautus toiseen kaupunkiin

Meiltä löytyy toimipisteet 15 paikkakunnalla ympäri Suomen. Laatikoita voi palauttaa mihin tahansa toimipisteeseemme riippumatta siitä, mistä toimipisteestämme ne on vuokrattu. Esimerkiksi Helsingistä vuokratut laatikot voi palauttaa Seinäjoen toimipisteeseen.

Milloin muuttolaatikot olisi hyvä tilata?

Muuttolaatikoiden vuokrauksen ajankohta määräytyy muuttopäivän ja oman aikataulusi mukaan sekä pakattavan tavaran määrän mukaan. Suurin osa asiakkaista tilaa laatikot viikkoa - kahta ennen muuttoa, toiset kuukautta ennen varsinaista muuttopäivää ja toiset vain muutamaa päivää ennen h-hetkeä. Kaikki on kiinni siitä, miten aikataulutat pakkaamisen. Samalla vaivalla on järkevää tehdä myös muuttoinventaario ja kierrättää kaikki turhaksi jäänyt tavara.

Tilaa muuttolaatikot

Nouda ilman varausta

Ohjeita Lainalaatikon muuttolaatikoilla muuttajille

Muuttolaatikoita tarvitaan keskimäärin yksi laatikko per muutettava neliö. Esimerkiksi 60 m2:n asuntoon tarvitaan noin 60 laatikkoa.

Säästät muutossa kuluvaa aikaa pakkaamalla kaiken irtaimen laatikoihin. Muuttolaatikoihin pakattua irtaimistoa on helppo ja nopea liikuttaa kantamalla tai nokkakärryillä. Ei tarvitse pelätä, että pohja pettää tai laatikot litistyvät kasaan niitä pinotessa.

Tyhjänä laatikot menevät sisäkkäin, ja kääntämällä metallisangat laatikon päälle saat pinottua laatikot päällekkäin.

Muuttolaatikoita ei kannata pakata liian täyteen tai liian painavaksi, jotta ne saa kasattua päällekkäin ja niitä olisi helpompi kantaa ja liikutella. Lukuisat pienet nyssäkät hidastavat muuttoa. Tilaa reilusti laatikoita ja hoida muuttosi joutuisasti!

Muistathan myös siivouskomeron pesuaineet, kylpyhuoneen purkit ja hiustenkuivaajat, sekä keittiön kuivakaapin riisit ja jauhot. Laatikoissa siirtyy myös leivänpaahdin, kahvinkeitin, kengät ja parvekkeen kukkaruukut.

Kymmenen vinkkiä

  1. Kirjoja vajaa hyllymetri per laatikko
  2. Mappeja 7 kpl per laatikko
  3. Metalliset sangat ovat tarkoitettu laatikoiden päällekkäin kasaamiseen, ei kantamiseen.
  4. Nokkakärryillä laatikoiden siirtely on helppoa maksimissaan neljän laatikon pinoissa.
  5. Muuttolaatikoita pakattaessa tulee laatikon yläosaan jättää noin 3 cm tyhjää tilaa, jotta laatikot voidaan pinota päällekkäin.
  6. Huomioi pakattavan tavaran paino. Liian painavia laatikoita on hankala kantaa ja käsitellä.
  7. Pakkaa tärkeät tavarat, esimerkiksi avaimet, kaukosäätimet ja laturit yhteen laatikkoon. Merkitse laatikko muuttotarralla tai maalarinteipillä, jotta löydät sen helposti tarvittaessa.
  8. Muuttolaatikot, jossa on helposti särkyviä esineitä, kannattaa merkitä Särkyvää-tekstillä varustetulla muuttotarralla tai maalarinteipillä.
  9. Muuttolaatikkoon voi merkitä muuttotarralla tai maalarinteipillä, minkä huoneen tavaroita laatikko sisältää.
  10. Tilaa reilusti laatikoita, jotta ne eivät lopu pakatessa kesken. Ylimääräiset nyssäkät ja irtotavarat myös hidastavat muuttoa. Suositus sopivaksi laatikkomääräksi on 1 laatikko per muutettava neliö (60 m2:n asuntoon 60 laatikkoa).

Muuttolaatikoissa säästely saattaa kostautua muuttopäivänä, joten niihin kannattaa panostaa. Saat kiitosta muuttoapureiltasi!

Tilaa muuttolaatikot

Nouda ilman varausta

Pyydä muuttotarjous
Muuttopalvelu palveluksessasi ympäri Suomea

Lainalaatikko tarjoaa ammattitaitoista muuttopalvelua sekä vuokraa ekologiset ja kestävät muuttolaatikot Helsingin, Tampereen ja Turun lisäksi 12 muulla paikkakunnalla.

Pyydä muuttotarjous