Facebook-arviot:
Tähti
Google-arviot: 4,4/5
Lainalaatikko

Muuttopalvelun hinta esimerkkien kautta

Kahta samanlaista muuttoa ei ole. Muuton työmäärä ja kesto riippuu välimatkoista, kantomatkoista, tavaroiden pakkaustavasta ja monesta muusta seikasta. Kysy siis muuttotarjouksesi meiltä, se voi olla kannattavampaa kuin uskotkaan!

Tässä suuntaa antavia esimerkkejä muuttojen hinnoittelusta.

Muuttajan budjetti

Omatoimimuutto on edullinen muutto esimerkiksi opiskelijalle

Vaikka tekisitkin muuton itse, sitä varten kannattaa vuokrata kunnolliset muuttolaatikot. Muuttolaatikoissa tavarat pysyvät ehjinä, ja laatikoita on helppo pinota ja siirrellä.

Laatikkotarve arviolta n. 1 muuttolaatikko / asuinneliö. Esimerkiksi muuttolaatikot 20 kpl viikoksi PK-seudulla kuljetuksineen on 66,80 euroa.

Muuttopalvelu helpottaa elämää

Esimerkki 1: Kaksion muutto

Maarit ja Mikko olivat muuttamassa Helsingin Puistolasta 50 m2:n opiskelija-asunnostaan lähemmäksi työpaikkoja Espoon Leppävaaraan. Lähikaupan ohuet ja huterat pahvilaatikot eivät houkutelleet. Kirjat ja LP-levy kokoelma kaipasi tukevampaa ja kestävämpää vaihtoehtoa. Omaa autoa ei ollut, eikä kavereistakaan löytynyt innokasta muuttoapua, ja viikon kuluttua piti päästä jo muuttamaan. Soitto Lainalaatikolle ratkaisi muuttopulmat kerralla: Jo seuraavana päivänä kotiin tuotiin pinot Lainalaatikoita, joihin tavarat pakattiin parissa illassa. Sovittuna muuttopäivänä Lainalaatikon muuttomiehet kantoivat autonsa kyytiin laatikot ja huonekalut, ja muutamassa tunnissa tavarat olivat omilla paikoillaan uudessa kodissa. Illalla pariskunta laittoi jo tyytyväisenä ruokaa uuden kotinsa keittiössä. Ei viikkojen kaaosta, selkäkipuja, rikkoutuneita tavaroita tai talkootarjoiluista huolehtimista. Eikä myöskään muuttovelkaa kavereille.

Kaksion muuttotyö pääkaupunkiseudulla maksaa keskimäärin noin 540-670 euroa. Hinta on suuntaa antava arvio ja sisältää tavaroiden siirron ja kuljetuksen, ei laatikoiden vuokraa.

Esimerkki 2: Rivitalomuutto

Korhosen nelihenkinen perhe oli muuttamassa Espoon rivitaloasunnostaan omakotitaloon Vantaalle. Heidän 90 m2:n asuntoonsa oli 8 vuoden aikana kertynyt melkoinen määrä tavaraa, joten oli selvää että ammattilaisten apu oli tarpeen. Lainalaatikoihin tavarat saatiin sopimaan hyvässä järjestyksessä, ja arvokkaat astiastot pysyivät ehjinä ja puhtaina silkkipaperin suojassa. Vaatekaappien sisältö sujahti hetkessä henkareineen siististi pukulaatikoihin, joista vaatteiden siirtäminen uuden kodin kaappeihin oli yhtä helppoa. Lainalaatikon rivakoiden muuttomiesten käsissä tärkeimmätkin tavarat siirtyivät turvallisesti uuteen kotiin, mukaan lukien rakas perintöpiironki ja uusi taulu-tv. Laatikoihin oli merkitty muuttotarroilla haluttu sijainti uudessa kodissa. Näin muuttomiehet veivät sujuvasti laatikot suoraan oikeaan huoneeseen. Muuttotarroilla oli myös merkitty erillistä varovaisuutta vaativat laatikot ”särkyvää”-tekstillä. Uutta kotia oli ilo alkaa sisustaamaan mieleisekseen, kun ei tarvinnut kompastella sekalaisiin nyssäköihin, eikä etsiä tavaroita ympäri taloa.

80-100 m2:n rivitaloasunnon muuttotyö esimerkiksi Espoosta Vantaalle tai Helsingin sisällä maksaa keskimäärin noin 860-1075 euroa. Hinta on suuntaa antava arvio ja sisältää tavaroiden siirron ja kuljetuksen, ei laatikoiden vuokraa.

Pyydä muuttotarjous
Muuttopalvelu palveluksessasi ympäri Suomea

Lainalaatikko tarjoaa ammattitaitoista muuttopalvelua sekä vuokraa ekologiset ja kestävät muuttolaatikot Helsingin, Tampereen ja Turun lisäksi 12 muulla paikkakunnalla.

Pyydä muuttotarjous