Facebook-arviot:
Tähti
Google-arviot: 4,4/5
Lainalaatikko

Kotimuutto vaivattomasti

Säästä sukulaisia ja vältä perheriidat! Tilaa meiltä reippaat ja ammattitaitoiset muuttomiehet!

Muutto on paitsi tekniikkalaji, myös voimainkoetus. Tutkimuksen mukaan se on yksi elämämme stressaavimmista asioista. Kokeneiden ammattilaistemme käsissä kalleinkin omaisuutesi siirtyy turvallisesti ja vakuutettuna uuteen kotiisi.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan muutto juuri sinun tarpeittesi mukaan!

Vaivatonta, edullista, helppoa!

Pyydä muuttotarjous

Vinkit sulavaan muuttamiseen

Muuton valmistelu on hyvä aloittaa ajoissa tilaamalla reilusti muuttolaatikoita sekä tarvittavat suojaus- ja pakkausmateriaalit.

Muuttopäivä kannattaa lyödä lukkoon mahdollisimman ajoissa, jotta varmistat muuttopalvelun saatavuuden haluamallesi päivälle. Huomioithan, että kuunvaihteet ovat muuttajien kiireisintä aikaa.

Nyssäkät ja pienet käsissä kannettavat yksittäiset tavarat hidastavat muuttoa, joten ottamalla muutaman ylimääräisen laatikon, säästät muutossa kuluvaa aikaa. Hyvin pakattua ja huolella suojattua irtaimistoa on helppo ja nopea liikuttaa, jolloin muutto sujuu jouhevasti. Meiltä saat ohjeet ja vinkit tarpeittesi mukaan.

Muuttomiehet saapuvat sovittuna ajankohtana siirtämään jo valmiiksi pakatun irtaimistosi turvallisesti perille uuteen kotiisi. Jos tarvitset apua pakkaamisessa, huonekalujen purkamisessa ja kasaamisessa, tai vaikka taulujen ja hyllyjen seinään kiinnityksessä, on tämä apu tilattavissa meiltä.

Muuttomiehet voivat myös tarvittaessa tuoda mukanaan materiaalit, joilla suojaavat patjat, sohvat, lasikaapit ym suojausta tarvitsevat huonekalut. Myös lattiat säilyvät naarmuuntumatta kunnon suojauksen ansiosta.

Mikä on muuttopalvelun hinta?

Merkittävimmät muuton hintaan vaikuttavat tekijät liittyvät muuton laajuuteen kuten muuttolaatikoiden määrään ja erityisten huonekalujen kuten pianon muuttamiseen. Hintaan vaikuttaa myös talojen esteettömyys ja hissien koko. Ota yhteyttä ja pyydä muuttotarjous. Räätälöidään muutto juuri sinun tarpeittesi mukaan!

Pyydä muuttotarjous

Pyydä muuttotarjous
Muuttopalvelu palveluksessasi ympäri Suomea

Lainalaatikko tarjoaa ammattitaitoista muuttopalvelua sekä vuokraa ekologiset ja kestävät muuttolaatikot Helsingin, Tampereen ja Turun lisäksi 12 muulla paikkakunnalla.

Pyydä muuttotarjous